24 Şubat 2012 Cuma

EĞLENCELİ PAZAR ALIŞVERİŞİ


Evet bunu sizinle kesinlikle paylaşmak istiyorum sabırsızlıkla kısa ama hareketli alışverişimden bahsetmeye başlayayım .. Okuldan saat 4.00 de geldim annem rahatsızlığından dolayı dışarı çıkamıyo bu nedenle evin küçük alışverişleri bana kalıyo maalesef. O yorgunlukla hiiç istemeyerek hazırlanıp düştüm yollara. Şöyle ki her nereye olursa olsun özellikle de alışveriş de asla tek çıkmayı gezip tozmayı sevmem . Bende kiminle gitsem kiminle gitsem fellik fellik millet arayışına düştüm ama sonunda buldum sağ olsun birtanecik kuzenim :) çıktık pazara geziyoruz sağa sola bir oraya bir buraya baktım eve geç kalmışım .. Öyle güzel şeyler vardı ki dalmışız ikimiz de saatin farkında değiliz telefonumun çalması ile saate de bakmış bulundum ki iyi ki çalmış yoksa ölürdü meraktan zavallı kadıncağız :) hızlı hızlı eve doğru gidiyordum küçük bi çocuk (10-11 yaşları arasında) Teyze gel bak çok güzel demez mi kan beynime sıçradı. Sen misin bana teyze diyen Allah ne verdiyse saydım çocuğa ki o da bin pişman oldu ya yazık sonra pişman oldum ama ( oh ne güzel yapmışım demeseymiş oda ) :D bir güzel içimi döktükten sonra başka bir peynir tezgahına yöneldim. Annem Tokat peyniri olduğu için genellikle o peynirciden alıyo peynirini. Tabi adam beni tanımıyo .. Adam demezmi buyurun zeyno hanım ne istemiştiniz ?? ben bi şaşırdım ilk önce ama sesimi çıkarmadım. Tekrar o ismi kullanınca ben tepki verdim bu sefer dayanamadım o kadar da olsun ama dimi :) Pardon zeyno kim? dedim, adam güldü insan kendini tanımaz mı ? Dedim ki ben zeyno değilim nereden çıkardınız bunu.. Adam Afalladı şöyle eğildi bi yüzümü iyiiiiice süzdü :D kızardı tabi haliylee özür diledi afettim gitti dedim :D Tabi öyle demedim adamcağız benden yaşça büyük. Önemli değil teyze olduk zeyno da oluruz deyiverdim :))) Sonunda oradan kurtulduk küçük bir avm var. Çıkmışken oraya da uğramak olmaz ufacık tefecik bişeyler alıverdim dayanamadım yine kendimi tutamadım oraya girdim mi mutlaka alacağım bişey olacak :D onlarda şöyleee  ilk cicimize ufaktan bi göz atalıımm :)


Bu bilekliği çok sevdimmm :) rengine hele bayııldıım ..


Hele bunu görünce ciyaklamamı duymanız lazımdı ayyy ne kadar hoooşş diye cırtlak bir ses çıktı benden :))


Bu da yüzüğümüzzz biraz fazla parıltılı ama güzel yani beğendiimmm :))


İşte böööylee bu kadarcııık ciciler bile insanı huzura kavuşturuyo :)) Bir daha ki sefere yeni ciciler ile görüşmek üzereeee sevgiyle kalıın :))))

22 Şubat 2012 Çarşamba

MERHABAAA


Küçük bi çalışma yapıyorum .. Elimde 2 tane biri büyük diğeri küçük cam kavanoz var, henüz boyama aşamasındayım ama inşallah bitince güzel bişey çıkacak ortaya :) Büyük olanı kalemlik yapmayı düşünüyorum fakat küçük kavanoz hakkında henüz bir düşüncem yok .. Buluruz elbet ona da bir şeyler :)) Bu elimdekiler bittikten sonra birde kar küresi yapıcam. Bazı yerlerde örnek olarak gördüm sonra ''neden bende yapmayım ki dedim'' :) Çok kolay aslında yaptıktan sonra sizde göreceksiniz zaten :) Şimdilik postumu burda bitiriyorum bir daha ki postta kavanozlarımı yayınlayacağım sevgiler :))


21 Şubat 2012 Salı

GİTME ..



İçimde yaralı bir aşk kaldı senden sonra. Kaybetmek zormuş. Oysa ne kadar da kolaydı sevdalanmaya çalışmak. Aslında yoktun ya başta. Niye o yokluk şimdi anlamsız bir boşluk yaratıyor. Beni hayata bağlayan şeyler dönüp arkalarını gittiler. Hayat dedim de üç beş kırık dökük kelimeyle anlatmaya çalıştığım herhangi bir şey. Hayat sana yakın benden uzak şimdilerde. Nefes almak güç müydü eskiden. Yokluk... sensizlikle eş anlamlı değildi. Öncesi ve sonrası kayıp bir duygu bu. Unutmaktan bahsediyor şimdi içimde hareket halindeki yalnızlık. Öfke var birde ara sıra çıkıp gösteriyor kendini. Baktığım yerler boşluk. İçimden ağlamak gelmiyor. Gözyaşı yok. Düğümlenmiş boğazım. Sevdaya yakındı adın önceleri. Şimdi perişan halim seni sıradanlaştırıyor. Her şey koca bir yokluk. Peki var olan ne? Nedir şimdi yaşamak dediğin. Ya sevmek gerçekten eskiden kalma bir yalan mı. Düşlemeye bile korkuyorum seni. Şimdi sen gidiyorsun. Git. Kal diyemem. Tükettiklerim acıya yakın. Özlemlerim maskeli. Gözlerimde sisli bir şehir. İçimde yıkılıyor mabetler. Yüreğim enkaz. Şimdi sen gidiyorsun ya Boşlukta dağılıyorum ben..

13 Şubat 2012 Pazartesi

İLK GÖZ AĞRIM :)



Hafta sonu başladım bunu yapmaya .. Birden aklıma geldi canım da sıkılmıştı bu iyi geldi :D İlk yapamadım çok sinir oldum yaptım bozdum yaptım bozdum , sinirden kızardım bile .. sonra 1-2 saat kadar bıraktım tekrar devam ettim. Ama bu sefer diğerine göre güzel oldu . İlk defa yaptığım bir el işinin sonunu getirdim. Şimdi bunun diğer parçalarına devam ediyorum umudum parçaları birleştirip minnak bir battaniye yapmak bakalım hayırlısı diğerleri gibi sıkılıp da bırakmazsam sonunu görürüz :)) İyi Akşamlar ..

12 Şubat 2012 Pazar

KAAAARRR :)



 Perşembe günü okul çıkışı :) Çok güzel kar yağıyordu dayanamayıp bi foto çekineyim sizlere göstereyim dedim ..

8 Şubat 2012 Çarşamba

3 Şubat 2012 Cuma

MERHABA

                             
Blogumu yeni açtım .. Blogu tanıtmamda yardımcı olurmusunuz ? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...