23 Temmuz 2012 Pazartesi

MERHABA BEN KOKOŞ


Selaaaamlaaar ben geldimm .Çok özledim blogumu ve tabikii blogumu güzelleştiren güzel yürekli sizleri de :) 
Yine sessizlige büründüm farkındayım.. Bazen yazı yazamayınca kendimi sorumsuz blogger gibi hissediyorum.. Yaz gelsin bir an yerimde durmayacağım gezip tozucam hep! diyordum kiii büyük konuşmuşum hiç bir şey yaptiğim yok maalesef :( Evde kaldikça da kendimi birşeyler yaparken buluyorum kendimi surekli. Can sıkıntısı ne yapayim :)) Ama bu rahat günlerimi arayacağim galiba . Çünküü düğünümüz var herşeyin hayirlisi deyip konuma geçmek istiyorum artik çenem daha fazla düşmeden :)) Dediğim gibi bu ara sürekli evdeyim. Ve bu yüzden rahat değilim elim boş durmuyor bu günde aldim elime iğne ipliği kumaşlari başladım   dikmeye :)) Önce çantamin dağinikliğini düşünerek çanta düzenleyici yaptim..işte görüldüğü üzere :)

                                            

                                         

Aslında henüz tamamlanmadi daha yapilmasi gereken aşamalar var fermuar düğme vs.. Neyse geçelim diğer eserime :) Özel gün çantası. Bunu yapmayi uzun süredir istiyordum ama bir türlü firsat olmuyordu ve sonunda yaptim kih kih .. Gerçekten çok gerekli bir şey . Çantamı açtığım zaman tedirgin olmuyorum meselaaa :))





Veee sonuncusuna geçeliiim.. Bozuk para cüzdanı genelde kullandığım cüzdanıma bozuk para koymaktan nefret ediyorum ! ama artık kokoş mini bir bozuk para cüzdanım var..



İşte böyle .. Biraz acemice oluyor yaptıklarım ama yinede iyi ya seviyorum kendim yapıp kullanmayı :) Hepsini rengarenk yaptım ki çabuk sıkılmayım diye :) Vee beni mutlu edenlerden biri de karşınızda...
Ve kaçıyoruumm.. Mutlu kalın ♥ :)




2 yorum:

O Güzel Yorumlarınız Benim İçin Çoook Değerli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...