4 Ekim 2012 Perşembe

MUTFAK ÇALIŞMALARIM


Selaaaam Selam Selamlarr :) Ben geldiimm .. Yine uzun süredir post yazmıyorum özledim blogumu :( Çünkü artık okulum başladı ve ilk haftalar olmasına rağmen yoğun başladık.. Yemek zor işmiş :) Bu arada bundan önceki postumda hangi bölümü seçeceğimde kararsız olduğumu söylemiştim ve aşçılık bölümündeyim artıkkk Allah'ın izniyle :) Şimdilik çok mutluyum iyi ki diyorum,gerçekten çok eğlenceli ve öğretici aynı zamanda gerekli bir bölüm .. Pişman olacağımı da sanmıyorum .. Hakkımda hayırlısı neyse onu versin Rabbim diyoruuuumm ve 3 haftada mutfağımızda neler yaptıklarımızı paylaşmak istiyorumm .. :)



 Bu mutfaktaki ilk dersimiz ve ilk çalışmamız :) Doğrama şekilleri.. Zor oluyor ilk başta gerçekten çok dikkat gerekiyor ama sonradan alıştık :) Her tezgahta grupça çalışıyoruz yani 1 grup 5 kişiden oluşuyor .. 1 tezgah 1 gruba ait..


2. Çalışmamız ..
Çorbalar . Bu da Gazpaço Çorbamız.. İspanyol çorbasıdır. İlk çorbamız olduğu ve uluslararası bir çorba olduğu için hafiften sorunlar çıktı :)

İşteeeeeeeee en güzel çalışmamızzzz :)))
Meyve Salatası ..
Gerçekten bu çok güzel oldu ilk çalışmamız olmasına rağmen .. Gerçi bu kolay biraz ama olsun meyve salatası yaparken de daha çok görünüş önemli :) 


Bu da yine bir tatlı çalışmamız.. Kurabiyelerimizzz :) Bu çalışmamız da tarifi kendimiz ayarladık .. Diğer çalışmalar da hocamız veriyor normalde de böyle .


İşte bu da en son ki mutfak çalışmamız .. Yine çorba . Bu da Minestronne çorbası . Gazpaço (ispanyol) çorbamız güzel olmamıştı ama bu çorbamız çok güzel oldu çok şükür mahcup olmadık :) Bu çorbamızın servise hazır halini çekmeyi unutmuşuum :)  Tam bir vitamin deposuu harika bir çorba :) 

İşte böyle.. Gerçekten yoğun geçiyor zamanlarım . Yoğun aynı zamanda da yorucu , fakat değeceğine inanıyorumm İnşallah :) Şimdilik bu kadar bir daha ki çalışmalarımın devamı gelecek yine değerlendirmelerinizi  bekleriim ♥ :) Sevgiyle kalın ..



2 yorum:

O Güzel Yorumlarınız Benim İçin Çoook Değerli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...