30 Aralık 2012 Pazar

RANDEVU !

Ben de mi bir sorun vaaar yoksa bana mı öyle geliyoorrr henüz anlamış değilim doğrusuu :) Benim bir rahatsızlığım vardı ve bundan buradaki yazımda söz etmiştim.. Benim kalp rahatsızlığım, çarpıntım, çabuk yorulmam, ağrılarım önceden beri vardı . Hatta ve hatta bunun öncesi çook küçüklüğüme dayanıyor 5-6 yaşlarıma galiba tam olarak yaşımı hatırlayamıyorum.. Memlekette bir hastahaneye gitmiştik . Kalbimdeki sorunun ne olduğunu bilmiyordum açıklayamıyordum da  ama şu şekilde söylerdim hep bizimkilere ..
   
       -Kalbimden uçak geçiyor gibi oluyor :) Ve doktora da bu şekilde anlatmıştım. Çocuk aklı işte tarif edemiyordum o şeyi ..

Ama şimdi onu yine hissedebiliyorum ve açıklayabiliyorum .. Genellikle ( sizlerde de eminim öyle oluyordur ) heyecanlanınca kalbimiz kıpır kıpır oluyor ve çıkacakmış gibi oluyor ama bende arada durduk yere oluyor ve sadece 1-2 sn. sürüyor . İşte küçükken kalbimden uçak geçiyor diye tanımladığım şey kalbimin bir anlık kıpır kıpır olması . Ben belki hata yapıyorum daha doğrusu yapıyordum ve doktora gitmekten korkuyordum . Hep aklımda sonuçlar kötü çıkacak hayatım değişecek şu olacak bu olacak diye kafamda her şeyi kuruyorum . Aynı zamanda yapılacak testlerden de tırsıyorum itiraf etmeliyim ki.Hele ki emardan oraya girince sanki ordan bir daha çıkamayacakmışım gibi oluyorum. Bu yüzden de istemiyordum doktora gitmeyi , evdekilere de uzun bir süre söylememiştim mesela rahatsız olduğumu :) Ama artık ikna oldum daha kötüsü olacağından korktum varsa bir şey önlenebilecekse önceden önlemimizi alalım ki büyümesin diye ikna ettiler ..  Fakat bu seferde randevu alamıyorum.. Randevu alsam da hep bir şey çıkıyor mutlaka ve iptal etmek zorunda kalıyorum . Yani hep bir şey engel oluyor .. Tabi ben yine kafamda kurmaya başladım Allah işte tahlil yapmamı istemiyor kesin ölücem ben :( Bu ara bu ruh halindeyim Rabbim inşallah sonuçlar güzel çıkar tek istediğim bu .

  Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin inşallah .. Hastahanenin o soğuk koridorlarına mahkum etmesin , ciddi sağlık sıkıntısı olanlarada acil şifa versin yüce Rabbim .. Hepinize kocamaaan öpücükler :)

Güzel bakın kendinize ♥




1 yorum:

  1. aminnn aminnnnn
    iyi dileklerine katılıyorum
    sanada şifalar diliyorum..

    YanıtlaSil

O Güzel Yorumlarınız Benim İçin Çoook Değerli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...