16 Ocak 2013 Çarşamba

BLOGUMUN İSMİNE GEL ..

Merhabacıklaaarr ♥  Ben geldiimm , aslında benim bi 'Aldıklarım' postu yazmam lazımdı ama arada bunu da sıkıştırayım dedim .. Olaya nasıl gireceğimi tam olarak bilemiyorum o yüzden balıklama atlıyorum ben, yüksek müsadeciklerinizle :) 'Pis Yedili'deki' Esma Sultanın konuşmaları yan etki yaptı bende böylee :)
Başlığım'dan da anlaşılacağı üzere konu, blogcuğumun ismi ile ilgili . Blogumu çok seviyorum. onunla vakit geçirmeyi, post yazmayı, içinde bulunan sizleri çok çok ama çook seviyorum gerçekten ama isimde biraz sıkıntılıyım .. Değiştirmeyi düşünüyorum, pek içime sinmiyor doğrusu. İlk zamanlar açtığımda aklıma böyle bir isim gelmişti, o zamanlar heyecan vardı bir de.. Hemen birileriyle tanışmak, post yazmak gibi şeyler yani :) Çabuk karar verdim ve şuan da çok da memnun değilim bu yüzden düşünüyorum değiştirmeyi .. Fakat biraz kararsızdım şimdiye kadar böyle durdu bundan sonra değiştirirsem biraz saçma mı kaçar acaba ? Nasıl bir tepki alırım ? diye düşünürken bu problemimi güzeller güzeli ablacığım ile paylaştım.. Sağ olsun oda yardımcı oldu düşüncelerim hakkında karar vermemde :)  Şimdi sizlere de bu konuyu duyurup ve isim değişikliği hakkında ki düşüncelerinizi bekliyorum iyi veya kötüü buna şuan çok ihtiyacım var inanın ki ..
Hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet oluunn ♥

6 yorum:

  1. merhaba ben geldim...
    takipteyim :))

    bence blogunuzun ismi çok hoş :))
    değiştirmeyin :))

    sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...

    sevgiler.........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hoş geldiniz güzellik getirdiniz :) teşekkür ederim fikrinizi değerlendireceğim..

      Sil
  2. merhaba blogunuz çok eğlenceli sizi severek takip edeceğim bende yeniyim:) sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hosgeldiniz blog dunyasina ve ayni zamanda bloguma :) hemen geliyoruum :)

      Sil
  3. İlk seçtiğimiz isim her zaman en iyisidir. Ben sevdim açıkçası ama diyorsunuz ki içime sinmiyor. Yinede bir süre böyle devam ettirin baktınız ilerdede aynı şekilde düşünüyorsunuz, o zaman değiştirirsiniz :)

    YanıtlaSil
  4. Fikriniz için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

O Güzel Yorumlarınız Benim İçin Çoook Değerli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...