19 Mart 2012 Pazartesi

MİMİMİMİMİMİM :)

Selaaam herkesciklere :) Ben geldiim bir süredir yoktum okul yazılılar falan bir de bu ara hastahane işlerim oldu ama iyiyim şükür :) Bloğumu özledim ve geldim. Sevgili DERYA ablam beni mimlemiş bu arada teşekkürler mucukk ona kocaman :) ♥ Eveet ve gelelim mim meselesine.. Açıkçası daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım Derya ablam sayesinde ilk olucak umarım eğlenirsiniz diyereek başlıyoruum :)

1) Gözleer :) mesela sevgili ben, karşımdaki ile konuşurken gözlerinin içine bakamıyorum,eğer karşımdaki kişi gözümün içine içine bakıyorsa tuhaf bir duygu yaşıyorum sankim suçluymuşum yada bişey yapmışım da kızgın mış mış mış gibime geliyo :) Neden böyle yaptığıma henüz bende bir anlam veremedim :)


                                                                                                                                        
 2) Şöyle ki ilk defa yiyeceğim, yeni keşif etmiş olduğum bir yemeği herhangi kötü bir şeye benzetmişsem onu daha yiyemem :D Yani onun çok harika bir tadı yada görünüşü olsa da eğer ki ben onu farklı bir cisime benzetmişsem yok tövbe daha  :) Ama ama ama  bu çooook nadiren oluyo :)

3) Huylarımdan birisi de.. Mesela yemekte (daha çok çatal) gibi yemek takımlarından çıkan o manyakça ses beni dünyadan koparır.. Eğer kişi bunu bilerek yapıyorsa vay onun haline :D O yemeği yerim ama bir de gelin bana sorun :)


4) Meselaaaa köpüük :D Genellikle şu yeni aldığımız ev aletlerinin kutularından çıkan beyaz köpük (straforlar) Asla ama asla onu elime alamam hatta şuan onun üzerine konuştuğum da bile böyle vücudum titreşime geçiyo :D Hele o sesi yok muuu.. Bununla ilgili anımıda kısaca özet geçeyim :) Sokakta çocuklar bulmuş bunlrdan oynuyorlar yazın dı , o sesinin duyduğumla çocukcağızlara çemkirmem bir oldu :D işte bu da diğer huylarımdan biri.. 


5) Sevgili Derya ablacığımda da varmış bu takıntı.. Ama benim ki biraz daha değişk bi biçimde :) Eğer ki bir misafirliğe falan gittiğimizde aykkabıcıklarım dışarıda kalıyor ise içine bakmadan giymem asla tırsarım çünkü ne olur ne olmaz :D Çoğu kez bu yüzden dalaga konusuda olmuşumdur :) İştee böylee bir deliyim ben :) Herkese öpücükleer ♥ 


2 yorum:

  1. çok teşekkür ederim cevabın için...göz göze konuşamama meselesini bir an önce aşmalısın tatlım..
    bu arada kedili resime bayıldım:))
    ben de seni öpptümm...

    YanıtlaSil
  2. Ne demek ablacım :) Bu göz göze meselesini nasıl aşacağımı bilmiyoruum :(

    YanıtlaSil

O Güzel Yorumlarınız Benim İçin Çoook Değerli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...