27 Nisan 2012 Cuma

KÜÇÜK KARDELEN :)



  

Selamlar kocaman.. Çok kısa bir yazı olacak ama olsun :) Geçenlerde abim'in düğünü için ortaya çıkan fotoğraf  albümünden sizi biri ile tanıştırmak istiyoruum :) Görelim bakalım kim miş acabaaa ??                                                    




hihihi :) Küçük delii.. Çok tombikmişim yaaa :D


Orada nasıl duruyorum öyle bende bilmiyorum :)


 Resimler biraz sorunlu görünüyor ama olsun :) Bazen o günlere çoooookkk dönmek istiyorum.. İşte bu kadar  Öpücüklerr :))

24 Nisan 2012 Salı

CİCİŞLER POSTUU


İşte yine ben celduum :) Şivem değişti farkında olmadan hihi :) Evet ciddi olalım öhüm öhüm :D Uzun zamandır yazmak istediğim fakat çok yoğun olduğum için fırsat bulamadım cancağızlarım.. Bugüne kısmetcikmiş.. Bu ciciler benim için çok ama çoook değerlii çünkü bunlar çok güzel yerlerden Mekke-Medineden geldiler.. Şimdi bakalım hepsine tek tek ..


Bu kolyemiz..


Bu bileklikleri çok sevdiiimm :))


Şimdik şöyle aslında bu kolye idi ama ufaktı.. Anlamı benim için büyük olduğu için geri çevirmek istemedim ve bende bileklik yaptım :)




 Bu çok tatlıııı :))


Saatimiz :)

Şimdi yüzüklere geçelim..


Bu yüzüğümü sevgili halacım saatimle uymlu olur diye almış kıyamam yaa :)


Bu tür sade yüzüklere bayılırım :))




İşte böyleee.. Rabbim Cümlemize o mübarek yerlere gidip ibadet etmeyi nasip etsin inşallah :)





17 Nisan 2012 Salı

YİNE BİR MİM

Selamalarrr :) Uzun zamandır yoktum yine.. Şu son 2 haftam çok yoğun geçiyor o yüzden sıkça giremiyorum .. Yayınlamam gereken 2 tanecik postum var onları bile yayınlamaya vaktim yok ama en kısa zamanda onlarda gelicek inş.. Bir Kafadan Her Ses tarafından mimlenmişim.. Kabul ederlerse demiş etmezmiyim hiç :) Teşekkürler mim içinnnnn :) Sevgili Cici ablacım :)Bir Kafadan Her Ses'i Mimlemiş. Nicki veya Blog adı E ile başlayan kişilerin Mimlenmesi istenmiş eee başlayalım o zaman :)

O kişi deee :

Bir daha ki ciciler postunda görüşmek üzre sevgiyle kalın :)


10 Nisan 2012 Salı

KAFAYA GÖRE UYDURUKLANMIŞ MİİİİİİMMM

Mim postumuzun başlığı biraz değişik oldu ama Sevigili Şanslı Kedi'nin deyişine göre oldu bu başlık da :)) Bu arada Şanslı Kedi'ye teşekkürler mim için.. Mim olurda yapmazmıyım yeterki eğlence olsun :) Bu benim blogta 2. mim yapışım hadi bakalım başlayalıım..

1)  Burçlara inanıyor musunuz? Burcunuz nedir?

Yengeç burcuyum :) Aslında inanmam ama hep bir düşünce ''aa gerçekten de  oluyor böyle veya aa evet oldu'' gibi düşüncelerim oluyor bazen :) Evet inanmıyorum, geleceği bilmek bana saçma geliyor ben bir de biraz dini açıdan bakıyorum aslında bu konuya.. Ama burç okumayı severim o ayrı :)


2)  Hayattaki idealiniz ulaşmak istediğiniz en son nokta nedir?
Aslında oturup şööööyle dikkatlice bi düşünürsem çookk ideallerim var :) Ama tabiki öncelikle öğrenim gördüğüm bölümün uzmanlığını yapmak isterdim :) Aslında yapabilirimde :)))
3) Aşka inanır mısınız? Sizce aşk nedir?

Evet inanırım ama aşkın uzun süreli olduktan sonra bitip yerini sevgiye bıraktığına da inanırım .. Bence aşk tarif edilmez bir duygudur :)


4)  Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?


Eğer burda hayallerimi yazmaya başlarsam yarına kadar bitiremem :) ama en önemlilerinden bir kaç tane sıralayabilirim :)
- Uçmak isterdim hiç durmadan :D
- Göz yaşı olmasın isterdim.. olmasa öyle bişey acı çekmese insanlar :) 
- Uzayda yaşamak isterdim tek başıma ohh :D Ama yanıma birini alabilirim belki :) 
 ve daha bir çok şeyy :D
Hayal kurmak bambaşka bir duygudur .. İnsan hayalsiz yaşayamaz bence, hani bazı insanlar '' ben hayal kurmam '' derler ona inanmam.. Küçük de olsa insanın bi hayali vardır ve hayal kurmak bazen bana çıkmaz bir yolmuş gibi gelir :))



5) Sizce gerçek bir arkadaşın özelliği nasıl olmalıdır ?

Bence asla iki yüzlü ve yalancı olmamalı.. Olduğu gibi görünmeli güleryüzlü ve anlayışlı olmalıdır.. İyi günde de kötü günde de yanımda olmalıdır. E biraz da deli olmalı :))

7 Nisan 2012 Cumartesi

TULUM KOMBİNİ


Selam Ladyleeer ben geldiiiiimm :) Bloğumun ilk kombini hayırlı uğurlu olsuuun inşallahh :) Uzun süredir istediğim ama kapalı olduğum için tereddütlendiğim bir tulum giyme isteğim vardı..Tereddütlerim ise şu sebepten kaynaklanıyordu  eşarpla falan nasıl olur vs diye .. Sonra bir kaç kişide gördüm hoşuma gitti.. Tabii o kadar istedikten sonra boş dururmuyum ben hiçç ?? :D Koşa koşa tulum almaya gittim hihi. Tabi biraz sorunla karşılaştım ama o sorunumu da aştığımı düşünüyorum .. Tulumum straplez, üzerine ne giyerim ne ederim diye düşündüm,bazı kişilerden yarım da aldım özellikle de İlkay ablacığım sağ olsun.. Kombinimi şal ve türban ile 2 şekilde denedim ama bana sanki türban daha güzel olmuş gibime geldi.. Bakalım siz hangisini beğeneceksiniiz :)) Hayde başlyalııım.



İşte tulumum buu.. Tam yazlık tiril tiril  :)




 

Bu 1. şeklimiz .. Türbanlı hali böyle.. Siyah topuklu ayakkabılarım ile kombin yaptım. Aslında babet ayakkabı da düşünmüştüm ama pek yakışmadı :)




işte buda 2. şeklimiizz.. Şallı şeklide böylee


 İşte böyleee .. İnşalaaaaahh beğenirsinizz. Delinin tulum kombinini sevgi ile kalın öpücükleeerr :))





4 Nisan 2012 Çarşamba

ÇEKİLİŞ VAR


"BUTİK  MODAKOLİK  ve ÇATI KATI BLOG işbirliğiyle  ipek şal, tunik, çanta hediyeli kampanyası başlamıştır.. sizde katılmak ve şansınızı denemek isterseniz buraya tıklayın, çekilişe katılın :) "



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...