7 Nisan 2012 Cumartesi

TULUM KOMBİNİ


Selam Ladyleeer ben geldiiiiimm :) Bloğumun ilk kombini hayırlı uğurlu olsuuun inşallahh :) Uzun süredir istediğim ama kapalı olduğum için tereddütlendiğim bir tulum giyme isteğim vardı..Tereddütlerim ise şu sebepten kaynaklanıyordu  eşarpla falan nasıl olur vs diye .. Sonra bir kaç kişide gördüm hoşuma gitti.. Tabii o kadar istedikten sonra boş dururmuyum ben hiçç ?? :D Koşa koşa tulum almaya gittim hihi. Tabi biraz sorunla karşılaştım ama o sorunumu da aştığımı düşünüyorum .. Tulumum straplez, üzerine ne giyerim ne ederim diye düşündüm,bazı kişilerden yarım da aldım özellikle de İlkay ablacığım sağ olsun.. Kombinimi şal ve türban ile 2 şekilde denedim ama bana sanki türban daha güzel olmuş gibime geldi.. Bakalım siz hangisini beğeneceksiniiz :)) Hayde başlyalııım.



İşte tulumum buu.. Tam yazlık tiril tiril  :)




 

Bu 1. şeklimiz .. Türbanlı hali böyle.. Siyah topuklu ayakkabılarım ile kombin yaptım. Aslında babet ayakkabı da düşünmüştüm ama pek yakışmadı :)




işte buda 2. şeklimiizz.. Şallı şeklide böylee


 İşte böyleee .. İnşalaaaaahh beğenirsinizz. Delinin tulum kombinini sevgi ile kalın öpücükleeerr :))





5 yorum:

  1. ikiside çok güzel olmuş güle güle giyin
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. güzel olmuş canım..ama kalça ve ön kısmımdan hatları ve vücut çıkıntılarını belli etmezmi acaba...?? eğer etmiyorsa çok yakışmış güle güle kullan canımm..

    YanıtlaSil
  3. teskkür ederim güzel yorumlarınız içiinn :) Yok Derya abla fazla belli etmiyor hafif bol bişey secmeye özen gösterdim bu konuda :)

    Tokideki ses: tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Bu mimi yapmak ister misin :)
    http://sansli-kedi.blogspot.com/2012/04/mim-by-dusisleribakan.html

    YanıtlaSil
  5. Tabikiii :)) Sizi kırmak istemem :)

    YanıtlaSil

O Güzel Yorumlarınız Benim İçin Çoook Değerli :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...